Individuele begeleiding

In het bedrijfsleven komt het steeds vaker voor dat de managers en de mederwerkers behoefte hebben aan spirituele begeleiding. Mijn kracht is om voor andere mensen als een soort katalysator te fungeren en hun eigen krachten en talenten te laten ontdekken. Dit gebeurt door trainingen, advies en begeleiding. Het resultaat is dat mensen zelf beter zien wat bij ze past, kiezen wat bij ze past en doen wat bij ze past zodat deze mensen duurzaam, authentiek, geïnspireerd en gelukkig zijn en hun talenten optimaal benutten.

Kortom; met plezier werken en leven vanuit echtheid zodat mensen zowel zakelijk als privé succesvol kunnen zijn. Ook heb ik bij diverse bedrijven in binnen en buitenland een adviserende rol bij de bedrijfsstrategie. Voor meer informatie over de individuele begeleiding kunt u contact opnemen.

Training Authentiek Leiderschap

De beste stijl van leidinggeven is die stijl die komt vanuit je authentieke zelf. Zelfkennis is de basisvoorwaarde om anderen te kunnen leiden en om te gaan met de turbulente veranderingen in het bedrijfsleven.
In deze  achtdaagse training ontdek je  je authentieke leiderschapskwaliteiten en je schaduwkanten. Bovendien zul je ervaren hoe je deze kwaliteiten  bij een aantal concrete managementonderwerpen kunt inzetten, onder andere: het omgaan met veranderingen en crisissituaties, beslissingen nemen, delegeren, vergaderen.  


Vraag je veel van jezelf  maar verlang je ook  naar momenten van rust, dan biedt deze training ook een ingang om naar de balans tussen werk en privéleven te kijken. 
Dit van binnenuit kijken naar jezelf als leider kan ertoe bijdragen dat je zowel zakelijk als privé succesvol zult zijn. 
We zullen je helpen om je diep verankerde innerlijke kracht geleidelijk aan te ontdekken.    Dit gebeurt doordat we  met jou verkennen wat je negatieve gedachtepatronen zijn, patronen die vaak hun wortels hebben in het verleden en samenhangen met onverwerkte emoties van verdriet, angst of woede. Door deze negatieve emoties en gedachten laat je in nieuwe situaties kansen onbenut en ben je voortdurend bezig met het afremmen en ondermijnen van je zelf.
Wij zullen je helpen om nieuw gedrag te ontwikkelen dat gebaseerd is op een gevoel van eigenwaarde en het gevoel vrij te zijn in het maken van keuzes. 

Authentiek leiderschap vraagt om moed, moed om te willen zijn, wie je bent.
De eerste stap is nu aan jou.

Voor wie is de training bedoeld ?


In feite voor iedereen. We richten ons zowel op mensen die leiding geven als mensen in ondersteunende functies. Vooropstaat dat het merendeel van het werk gericht is op het samenwerken met anderen beslissers en beinvloeders. Authentiek leiderschap is ontwikkeld voor mensen die het zelfonderzoek willen aangaan en hierdoor hun authenticiteit willen ontwikkelen.  De branche waarin u werkt is voor deze training niet van belang.


Wat is het effect van de training ?


Na deze training staat u in uw kracht. U bent in staat om authentiek te handelen en vanuit uw eigen kracht te beïnvloeden en te inspireren tijdens veranderingen. U bent geloofwaardig, u geniet vol vertrouwen. U kunt uzelf waarderen en daardoor ook anderen waarderen . Mensen willen u volgen. Uw vitaliteit, ondernemerschap en plezier nemen toe.
De organisatie krijgt authentieke leiders terug. Leiders die weten wat ze willen en zich kunnen verbinden aan de missie en de doelstellingen van de organisatie. Zij denken in kansen en mogelijkheden en weten door hun elan anderen te inspireren en te motiveren. Ze zijn in staat bezielende en wederzijds profijtelijke relaties te ontwikkelen, binnen de organisatie en daarbuiten.

Trainers Bezield, betrokken en betrouwbaar.
Maatwerk De training kan aan het niveau van elke groep worden aangepast.De training kan ook individueel gevolgd worden.
Locatie Wij kunnen oa in Midden- en Zuid-Limburg beschikken over sfeervolle en inspirerende trainingslocaties. Individuele trainingen vinden plaats het volgende adres; kummenaedestraat 10 6165BV Geleen.
Aantal bijeenkomsten 8
Prijs cursus Groepstraining op aanvraag. Individuele training € 750,- excl BTW .

Wil je meer weten?

Wij komen graag bij je langs, want er valt nog veel meer over onze training  te vertellen. U  kunt u contact opnemen  met Theo Leijser  Tel +31(0)46 475 95 17 of via de mail  infohetlevenspadnl