Gastenboek

Laat hier uw bericht achter.

Adding an entry to the guestbook

Berichten

Displaying results 16 to 20 out of 51
 

Miny Silvrants

vrijdag, 13-01-17 12:26

Bedankt voor de bijzondere middag afgelopen woensdag.
Je bent zo integer en eerlijk in de dingen die je mij vertelde.
Ben blij dat ik je mocht ontmoeten. Heel veel dank

 

Leny Jungbluth

zaterdag, 19-11-16 01:25

Geachte heer Leijser, beste Theo, ik wil u hierbij heel hartelijk bedanken voor de mooie avond op woensdag16-11-16.
U heeft echt uw best gedaan om iedereen aan de beurt te laten komen. Respect, want Ik zag op het laatst dat u heel moe was. Ik wens u een heel fijn weekend toe en graag tot ziens! Met vriendelijke groeten, Leny Jungbluth

 

Catherine

vrijdag, 04-11-16 21:29

Beste Theo,
Langs deze weg wil ik je van harte bedanken voor de boodschap die je hebt meegegeven aan mijn man Patrick die onlangs bij jou geweest is.
Hij moest iets zeggen aan zijn papa van jou terwijl deze nog leefde. Hij heeft dit zaterdagavond kunnen doen en gisteren is zijn papa onverwachts overleden.
Warme groet,
Cathérine

 

Margy

woensdag, 28-09-16 09:18

Hallo Theo, ik wil je bedanken voor alles wat je mij vanmorgen hebt meegegeven. Ik heb doorgaans de balkondeur van mijn kantoorkamer open, voor de 1ste x vloog er een vlinder naar binnen. Na een paar rondjes vloog hij langs het gordijn naar buiten.... dank je wel, Margy

 

Leny Van domburg van Bunde

vrijdag, 03-06-16 10:01

Ik wil je graag bedanken voor je consult. Ik ben dankbaar en blij dat ik via jou met mijn moeder, vader en overleden man hebt kunnen praten. Zelfs over mijn overleden dochtertje mocht ik meer weten. Dank je voor je oprechtheid, respect en zuiverheid hierin.
Leny