Gastenboek

Laat hier uw bericht achter.

Adding an entry to the guestbook

Berichten

Displaying results 36 to 40 out of 53
 

Jolanda van Susteren

zaterdag, 14-12-13 10:13

Theo,

Ik wil je graag bedanken voor het fijne gesprek dat ik gisteren met je heb gehad. Ik zag alles duidelijker en kan mijn weg nu bepalen. Theo, ik weet zeker dat ik nog eens gebruik maak van je diensten, want ik ben aan een aantal vragen niet toe gekomen. Ik wil je hartelijk bedanken voor je hulp!! Jolanda.

 

Theo Leijser

vrijdag, 29-11-13 19:53

Onderstaande berichten zijn overgenomen van de oude website

 

Nettie

vrijdag, 29-11-13 19:51

Ik ben vanochtend bij je geweest en ben erg onder de indruk. Toen ik thuis kwam vertelde ik mijn verhaal aan mijn hulp en opeens zei ze dat er een witte vlinder in de tuin zat. Ongelofelijk. Ze vloog weg en kam weer terug en vloog bijna tegen het raam op . Ik kreeg er kippevel van. Mooi he ?

Mijn dag kan niet meer stuk . Bedankt Nettie.

 

Michel

vrijdag, 29-11-13 19:46

Nieuwe Baan.

Ik wil U melden dat U als eerste hoorde/vernam dat er een detachering zou komen ipv een contractverlenging.
Mijn baas heeft het pas enkele weken geleden verteld. In ons vorige gesprek melde U dat ik een nieuwe baan zou vinden en dat het bedrijf welke genoemd werd mij zou aannemen. Ook dat is juist. Ik heb vandaag een nieuwe baan gekregen.

Ik wil U hartelijk danken voor Uw steun en berichtgeving. Ik vind het fantastisch dat ik me op U heb kunnen toe verlaten.

 

Lilian

vrijdag, 29-11-13 19:43

Hallo Theo,

In mijn persoonlijke ontmoeting met jou van vorige week, heb ik de bevestiging mogen horen van wat ik eigenlijk zelf al lang innerlijk wist, maar niet durfde toegeven. Dank voor de fijne sessie.