Gastenboek

Laat hier uw bericht achter.

Adding an entry to the guestbook

Berichten

Displaying results 41 to 45 out of 56
 

Nettie

vrijdag, 29-11-13 19:51

Ik ben vanochtend bij je geweest en ben erg onder de indruk. Toen ik thuis kwam vertelde ik mijn verhaal aan mijn hulp en opeens zei ze dat er een witte vlinder in de tuin zat. Ongelofelijk. Ze vloog weg en kam weer terug en vloog bijna tegen het raam op . Ik kreeg er kippevel van. Mooi he ?

Mijn dag kan niet meer stuk . Bedankt Nettie.

 

Michel

vrijdag, 29-11-13 19:46

Nieuwe Baan.

Ik wil U melden dat U als eerste hoorde/vernam dat er een detachering zou komen ipv een contractverlenging.
Mijn baas heeft het pas enkele weken geleden verteld. In ons vorige gesprek melde U dat ik een nieuwe baan zou vinden en dat het bedrijf welke genoemd werd mij zou aannemen. Ook dat is juist. Ik heb vandaag een nieuwe baan gekregen.

Ik wil U hartelijk danken voor Uw steun en berichtgeving. Ik vind het fantastisch dat ik me op U heb kunnen toe verlaten.

 

Lilian

vrijdag, 29-11-13 19:43

Hallo Theo,

In mijn persoonlijke ontmoeting met jou van vorige week, heb ik de bevestiging mogen horen van wat ik eigenlijk zelf al lang innerlijk wist, maar niet durfde toegeven. Dank voor de fijne sessie.

 

Jolanda

vrijdag, 29-11-13 19:42

Hallo Theo,

Het heeft mij veel rust gegeven dat ik een gesprek met jou heb gehad het was of mijn man weer effe bij me was.

groetjes Jolanda

 

Jose

vrijdag, 29-11-13 19:41

Loslaatdag

Hallo Theo,

Deze dag kwam voor mij op het juiste moment. Ik sta weer met twee benen op de grond en heb tot nog toe een heel positief en rustig gevoel. Ik ga dit vasthouden. Ik wil je heel hartelijk bedanken voor je duidelijkheid en eerlijkheid. Ik ga ervoor en zal nog vaak terug denken aan mijn vaders woorden.

Bedankt uit het diepst van mijn hart.

een lieve groet van Jose