Welkom op de website van Spiritueel Centrum Het Levenspad

Met deze website wil ik u graag meer informeren over mezelf, de lezingen en workshops die er geven worden en u de mogelijkheden geven u daarvoor op te geven. Ook bestaat er de mogelijkheid tot een persoonlijk consult. Verder geef ik ook spirituele begeleiding en trainingen in het bedrijfsleven.

Spiritueel centrum "Het Levenspad" is gevestigd in het pand, dat is gelegen aan de Kummenaedestraat 10 te Geleen. De praktijk is op de 1e verdieping. 

De individuele consulten/trainingen kunnen ook online gegeven worden via Skype, Zoom, Teams of beeldbellen. De kwaliteit van een online consult is hetzelfde als van een live consult in Geleen.

 

 

Agenda & Nieuws

De lezingen & workshops voor 2024 staan op de website.  U kunt zich hiervoor aanmelden. .

Als u via de website een aanvraag hebt ingediend voor een consult/lezing/workshop en u heeft binnen een paar dagen geen reactie gehad, neem dan even contact op via telnr  0464759517

In de Kummenaedestraat  is het parkeren voor vergunninghouders. U kunt gratis parkeren in de zijstraten  Nachtegaalstraat of Parklaan.

 

Tip: Als uw huisdier lichamelijke en/of gedrags problemen heeft kunt u ook terecht bij Het Levenspad . Verdere info staat op de website.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gedachte van de dag